Om Enskede Naprapati

Om Enskede Naprapati

Mitt namn är Felix Bjuggfält och det är jag som driver Enskede Naprapati & massage, sedan årsskiftet 2020 (tidigare HemNaprapaten).  Innan jag blev egenföretagare var jag anställd på en större Naprapatklinik inne på Södermalm i flera år, detta gav mig stor erfarenhet.

Jag är legitimerad Naprapat sedan 2015 och har sedan dess hunnit med att utöva ca 6000 behandlingar på olika personer och besvär. Jag har förutom min Naprapat-utbildning även genomgått flertalet olika kurser och andra utbildningar. Såsom Personlig tränare, Medicinsk Laser, akupunktur (dry needling), massageterapi, träning för gravida osv.

Jag har ett hollistiskt synsätt och anpassar min behandling till varje enskild kund och dess behov och besvär. Bokar du en behandling hos mig är du i trygga händer och du kan vara säker på att jag gör allt jag kan för att hitta orsaken till ditt besvär, inte bara symtomet. Hos mig får du helt enkelt ordentligt med behandling och dessutom verktyg med dig hem för att minska risken för ”återfall”.
Jag har ingen speciell nisch som Naprapat utan till mig kommer patienten med besvär från hela rörelseapparaten.

 

Om Enskede Naprapati

Medlem i Svenska Naprapatförbundet med inkluderad patientansvarsförsäkring.

"På Enskede Naprapati har jag fått hjälp otaliga gånger med behandling och rehab efter olika idrottsskador. Rekommenderas varmt!".
ont i rygg och nacke Mauritz
Mauritz Armfelt
Multisportare
"Fått hjälp mot både ryggvärk och nackspärr. Smidigt att kunna få behandling på snickeriet eller hemma. Bästa!"
ont i rygg och nacke Isaac
Isaac Lidén
Egen företagare, Max träbyrå