Tjänster

Tjänster

Naprapati

Friskvård/Massage

Naprapati – 45 min              
740:-

Naprapati – 30 min
550:-

Naprapati –  Ungdom (upp till 18 år)/Pensionär – 45 min
590 :-

Get well, 3 x Naprapati – 45 min
1890:-
Giltigt 3 månader från inköpsdatum

Behandlande massage – 45 min         
890:-

Massage – 45 min           
-Klassisk massage
-Idrottsmassage
790:-

Klippkort 3 x behandlande massage – 45 min
2390:-         

Klippkort 3 x massage – 45 min
2090:-            

Naprapati

Naprapati

Naprapati definieras som ett system för specifik undersökning, diagnostik, manuell behandling och rehabilitering av smärta och dysfunktion i rörelse- och stödjeorganen. Den naprapatiska manuella terapin syftar till att återskapa funktion och
minska smärta i det neuromuskuloskeletala systemet genom att påverka strukturer i och omkring ryggraden och andra leder.
Naprapati kan innefatta allt från manuella tekniker såsom ledbehandling med mobilisering och manipulation, nålbehandling, mjukdelsbehandling, stretching, nervmobilisering mm. Sen utgår någon form av rehabilitering och träning som är anpassad efter dina besvär och behov. Dessutom ingår alltid någon form av rådgivning och patientutbildning, vilket innefattar allt som information kring prognos eller hur du som individ kan tänka kring dina besvär mm.

Idag är naprapater den största yrkesgruppen inom vad man kallar avancerad manuell medicin.

Vill du veta mer om naprapati?
Besök då www.naprapater.se

Klassisk massage

Perfekt för dig som behöver en stunds nedvarvning och samtidigt få dina muskler uppmjukade. Teknikerna knådning och strykning stimulerar till ökad cirkulation och får kroppen att frisätta lugnande hormoner.

Idrottsmassage

En mer djupgående behandling än den klassiska. Fokus ligger på att få igång ordentligt med cirkulation i muskulaturen, behandla bort triggerpunkter. En lite tuffare behandling helt enkelt. Tekniker som används är knådning, strykning, pressur, tvära friktioner och stretch.

Behandlande massage

Så nära du kan komma en naprapatibehandling och ändå använda dig utav ditt friskvårdsbidrag.

Kompletterande behandlingsmetoder

Dry-needling

Dry needling är ett effektivt sätt att behandla muskulära spänningar, så kallade myofasciala triggerpunkter. Till skillnad från akupunkturen så är dry needling baserad på kroppens anatomi och problem som uppstår i den muskuloskeletala rörelseapparaten.
Effekten är främst lokal i form av ökad cirkulation och direkt muskelavslappning, men stimulans ges även till nervsystemet.
Vid behov kan även lågfrekvent ström kopplas på nålarna. Det tillför en extra smärthämning och cirkulationsökning.

Medicinsk Laser

Medicinsk Laser (LLLT)

En medicinsk laser används för att minska inflammation och smärta. Den verkar genom att laserljus appliceras utanpå huden, alltså icke-invasivt.
Laserns starka, välordnade och rena ljus skapar en process i cellkärnan som gör att mer energi tillverkas per tidsenhet, dvs cellerna arbetar snabbare på att läka skadad muskel- nerv- led- ligament- och stödjevävnad.

 Lasern behandlar effektivt smärta som uppstår i samband med inflammationer, frakturer, blödningar, idrottsskador, tendinopatier, benmärgsödem och annan typ av smärta.
Medicinsk laser gör helt enkelt kroppens läkningssystem och läkningsförmåga effektivare.
Behandlingsformen är både smärtfri och utan biverkningar.

På Enskede Naprapati används Medicinsk laser från Irradia

Information

Vi finns i Enskede Rackethalls lokaler, på övre plan. Gratis bilparkering om du registerar ditt regnr på Ipaden inne vid receptionen. Busshållsplats (buss 144) och cykelställ finns precis utanför.
När du är på plats och väntar på din tid får du gärna slå dig ned i stolarna efter trappan direkt till höger eller på bänken utanför behandlingsrummet så blir du hämtad när det är dags för din behandling.

Betala gör du enklast på plats med Swish (markera då ”betala på plats”).
Vi är även kopplade till Klarna om du föredrar det.
Fakturalösning mot företag (markera då ”betala på plats”)
Friskvårdsbehandling kan du betala via ePassi, Hälsoresurs (förköpt via Benify) eller Edenred, om ditt arbete använder sig av dem som friskvårdsleverantör.

Bokningsvillkor:
Avbokning ska ske senast 24h innan bokad tid. Sen avbokning debiteras 500kr. Uteblivet besök debiteras fullt pris.
Avboka via avbokningslänken i bekräftelsemejlet eller via mejl till info@enskedenaprapati.se.
Giltighetstid på klippkort är 6 månader från inköpsdatum.